• ADVENTI NYITVATARTÁS •
DECEMBER 22-26. ZÁRVA | DECEMBER 27-28. NYITVA | DECEMEBER 29 - JANUÁR 2. ZÁRVA
Békés karácsonyi ünnepeket és örömökben gazdag boldog új esztendőt kívánunk!

Bizsu nagykereskedésünk kedvező áron kínál minőségi divatékszereket, szezonális- és készlet akciókkal! A bizsu évezredek óta kedvelt kiegészítő mind a nők mind a férfiak körében, melynek anno szakrális és társadalmi funkciója mellett, manapság már inkább a divatosság és a kreativitás kifejezése a feladata.

A bizsu kifejezés egy gyűjtőnév, mely a különböző alapanyagokból, többféle méretben és színben készült kiegészítőket foglalja magában, legyen az egy strasszköves futtatott nyaklánc, egy tollból készült fülbevaló vagy egy műanyag karkötő.
Kínálatunkban igyekszünk a legutolsó divatnak megfelelő ékszereket felsorakoztatni, figyelemmel kísérjük a hazai és a nemzetközi trendeket, kifogástalan árukészletet forgalmazunk egyedülállóan széles termékpalettán, így vásárlóink és viszonteladóink örökös bizalmát és elégedettségét nyerjük el.

Legyen Ön is partnerünk, a Xuxa név a garancia arra, hogy termékeink magas színvonalon szolgálják Ön és vásárlói igényeit, az évek során szerzett kereskedelmi tapasztalatunk és piacismeretünk pedig a biztosítéka, hogy nem fog csalódni bennünk!

Válogasson a bizsuk között honlapunkon, vagy látogasson meg bennünket személyesen!

Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát!